Friday, November 13, 2009

Hey Ho

Hey ho..lama tak update blog. Dah naik bersawang blog aku ni hahaha. Bukan apa takde citer best nak share. Lagi pon kompeni aku dapat projek baru, sekarang tengah sibuk setup trucking SIN-KL-Bangkok. Pening kepala aku. Tahun depan nak jalan projek ni. Nampaknya hidup aku tonggang terbalik ler urghhhh harap2 bos intake lagi staff nak assist benda ni. Nak harap aku sorang memang tak terdaya. " auwww tak kuasa mak".

10 comments:

sis_nita said...

akak leh tak keje ngan ko dik :P

muor76 said...

nanti ko kene gi bangkok ke?
best kalo dpt berjalan...

Takilala said...

bawak2 layan Poison.. auu huhuhu

speedrider said...

gaji sebulan RM5,000.00 aku sanggup berenti kerja sekarang assist ko. hahahaha

SkiD said...

Berapa nak offer gaji nak jadi assistant ni?...huhuhuhu

eddie dewanaga said...

ni nama dia rezeki orang darah manis...

hhahaha... lama gua tak usik lu bro...

matakucing said...

kak nita,
takyah la..jauh kos tinggi

muor,
tak ler..kene setup operation jer.

takilala,
haha poison rules..auw

speed, skid,
wow 5k mau terbeliak mata bos aku hehe

eddie,
usik megusik mengeratkan hubungan hehe

malincute said...

nak keje2!! ade 2 kosong lg x??? hehe

kisah Semut said...

naper 2 kosong?

matakucing said...

malin, semut
kalau ko kerja tempat aku, aku ucapkan "welcome to the hell!" hehe